неділю, 28 лютого 2016 р.

23 лютого   проходили цікаві випробування на уважність,  логіку, критичне мислення та відмінне знання програмового матеріалу. П'ять учнів 3-Б класу ( Вовкодав А., Рудобашта Д., Пастушенко Н., Антонюк Ю., Ряскова Ю.) стали учасниками шкільної олімпіади з математики, яка проходила в рамках Тижня математики. Завдання, які були запропоновані, несли певне логічне навантаження, але були цікавими та нестандартними. 
Маємо такі результати:
ІІІ місце- Антонюк Юлія 

24 лютого, по традиції, в Тиждень математики, три учні 3 - Б класу, проходили випробування на уміння швидко й правильно рахувати приклади, до речі, 50 прикладів за 15 хвилин. Завдання на перший погляд легке, адже всі запропоновані приклади в межах програмового матеріалу, тому всім  учням нашого класу воно  було посильним.
 Маємо результати-розряди з усного рахунку:
І розряд- Терпак Р, Рудобащта Д.
ІІІ розряд - Антонюк Ю.
Вітаю переможців! Молодці!

понеділок, 22 лютого 2016 р.

18 лютого учні 3-Б класу підготували виховний захід 

" Стрітення "для учнів 3 класів. 

Програма продемонструвала традиції та обряди, яких дотримувались українці під час святкування Стрітення. Змагання Зими й Весни за право господарювати на Землі після 15 лютого, обрядові пісні, хороводи, народні прикмети, прислів’я та приказки про символічне свято дозволили учням більше дізнатись про народний календар, за яким жили наші українці.